A_sterretje_repareren_ruitherstel.jpgB_autoruit vervangen_vervanging_autoruiten.jpgC_autoramen_blinderen.jpg

Sterretje repareren?

Blijf niet doorrijden bij ruitschade en laat snel een sterretje repareren. Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is de zaak niet op zijn beloop te laten en een sterretje snel te laten repareren:

  • Veiligheid. Een sterretje kan door temperatuurwisselingen of oneffenheden in de weg zomaar uitscheuren of barsten. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren door plotseling verminderd zicht. En wist u bijvoorbeeld dat een beschadigde voorruit de werking van airbags vermindert en de stijfheid van de carrosserie verzwakt?
  • Kosten. Als een sterretje verandert in een scheur of barst is reparatie meestal niet meer mogelijk en zal uw voorruit geheel vervangen moeten worden. Als u er snel bij bent, bespaart u dus een hoop kosten.
  • APK. Uw auto wordt afgekeurd bij de APK als een sterretje in de voorruit in het directe gezichtsveld ligt en groter is dan twintig millimeter. Hebt u een sterretje in de voorruit? Wacht niet langer en laat het sterretje repareren: neem vandaag nog contact op met Legro Autoglas voor een afspraak.

Sterretje repareren: wat zijn de kosten?

Als u verzekerd bent tegen ruitschade, is de reparatie van een sterretje geheel kosteloos. U hoeft hiervoor zelf niets te regelen: wij handelen de zaak af met uw verzekeringsmaatschappij. Bent u niet verzekerd tegen ruitschade? Ook dan bent u bij Legro Autoglas aan het juiste adres. Dankzij een kleine bedrijfsvoering, kunnen wij u altijd de scherpste prijs bieden! Neem contact op voor een prijsopgave.

Repareren of vervangen?

We kijken altijd eerst of de ruit gerepareerd kan worden. Reparatie is immers sneller en goedkoper dan vervanging. Als de beschadiging van de voorruit echter te groot is, is reparatie niet meer mogelijk en moeten we de autoruit vervangen.

Levenslange garantie en mobiele service en

Legro Autoglas maakt alleen gebruik van de beste materialen van de hoogste kwaliteit. We geven u dan ook een levenslange garantie op een uitgevoerde sterreparatie. Voor reparatie bent u altijd welkom op onze vestiging aan de Schoolstraat 60a in Moergestel. Maar soms is het natuurlijk handig als u niet op pad hoeft. Met de mobiele service van Legro Autoglas kunnen we een sterretje repareren op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk. Zo kost het u geen extra tijd en wordt uw voorruit gerepareerd zonder dat u er verder omkijken naar heeft. Dat is nog eens 5-sterrenservice!

Copyright 2012 Xist-Online