A_sterretje_repareren_ruitherstel.jpgB_autoruit vervangen_vervanging_autoruiten.jpgC_autoramen_blinderen.jpg
Contact
 1. Vanaf 1 mei 2016 is LEGRO autoglas aangesloten bij de keten Autoglaz Nederland. Wij zijn verantwoordelijk voor regio Tilburg en omstreken, met vestigingen door het hele land is de specialist in autoruiten altijd dichtbij. Alle ondernemers die zijn aangesloten bij Autoglaz werken dagelijks aan hetzelfde doel: particuliere en zakelijke automobilisten met ruitschade zo snel mogelijk weer veilig op weg helpen. Autoglaz is de expert in het repareren en vervangen van autoruiten. Een sterretje in uw autoruit kunnen wij vaak direct repareren. Dit hangt af van de grootte van de schade. Tevens zijn wij FOCWA gecertificeerd, zijn we door GlasGarant met een goede score gewaardeerd en geven we levenslange garantie.
 2. Autoglaz is de expert in het repareren en vervangen van autoruiten. Een sterretje in uw autoruit kunnen wij vaak direct repareren. Dit hangt af van de grootte van de schade. Tevens zijn wij FOCWA gecertificeerd, zijn we door GlasGarant met een goede score gewaardeerd en geven we levenslange garantie.
 3. Onze huisstijl is volledig aangepast aan de Autoglaz normen, deze website functioneert nog voor oude klanten kenbaar te maken dat wij verhuisd zijn naar onderstaand adres. Tevens bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen op ons nieuwe adres. Offertes worden ook in behandeling genomen. Contact Autoglaz Tilburg/ Legro Glastinting Schoolstraat 60A 5066EE Moergestel tel 013-8899013
 4. tilburg@autoglaz.nl (voor al uw vragen over ruitschade) info@legroautoglas.nl (voor al uw vragen met betrekking tot auto ramen blinderen)
 5. Contact gegevens
 6. Voornaam en achternaam(*)
  Vul hier uw voor en achternaam in alstublieft.
 7. Telefoon
  Vul hier uw Telefoonnummer in
 8. E-mail(*)
  Ongeldig email adres.
 9. Contact voorkeur?
 10. Opmerkingen
  Invalid Input
 11. Anti spam code
  Anti spam code
  Invalid Input
 12.   
Copyright 2012 Xist-Online