A_sterretje_repareren_ruitherstel.jpgB_autoruit vervangen_vervanging_autoruiten.jpgC_autoramen_blinderen.jpg

B2b diensten

Legro Autoglas werkt samen met allerlei bedrijven in de autobusiness: van garage- en schadebedrijven tot dealers en wagenparkbeheerders. Met een druk bedrijf is het fijn als u belangrijke zaken ook kunt uitbesteden. Legro Autoglas is uw vakspecialist en ontzorgt uw bedrijf volledig op het gebied van autoglas. Uw ruitschade wordt altijd snel hersteld en uw auto’s zijn weer in tiptop conditie.

Flexibele service

Legro Autoglas kan uw wagenpark ook inspecteren op ruitschade: dat scheelt u weer veel tijd! We zijn flexibel in werktijden: ook ’s avonds kunnen we voor u een inspectie uitvoeren. We denken altijd mee in het bedrijfsmodel van wagenparkbeheerders.

Garagebedrijven

Ook een garagebedrijf waar al autotechnici werkzaam zijn, heeft baat bij autoglasherstel van Legro Autoglas. Uw voordelen op een rijtje:

  • De monteur bespaart tijd en kan zich op andere zaken richten
  • Legro Autoglas is vakspecialist en heeft meer ervaring in glasherstel dan een automonteur
  • Legro Autoglas biedt u altijd de scherpste prijs

Opleidingsplan

Als uw bedrijf autoglasherstel graag in eigen beheer wil gaan uitvoeren, kan Legro Autoglas een uniek opleidingsplan voor u verzorgen. Uw autotechnici worden volledig geassisteerd en opgeleid tot autoruithersteller. Legro Autoglas leert uw monteurs alle fijne kneepjes van het vak en leidt ze op tot specialisten in autoglasherstel.

Copyright 2012 Xist-Online