A_sterretje_repareren_ruitherstel.jpgB_autoruit vervangen_vervanging_autoruiten.jpgC_autoramen_blinderen.jpg

Autoruiten graveren

Autoruiten graveren is een probaat en erkend middel tegen autodiefstal. En het is helaas zeker geen overbodige luxe. Volgens cijfers van de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit, worden er jaarlijks in Nederland meer dan 17.000 motorvoertuigen gestolen. Grote kans dat uw auto daar een keertje bijzit. Het aantal gestolen auto’s dat later weer teruggevonden wordt, bedraagt slechts iets meer dan 44%. En als de auto al teruggevonden wordt, is hij meestal in zeer slechte staat. Genoeg redenen dus om zoveel mogelijk te proberen de diefstal van uw auto te voorkomen.

Autoruiten graveren: voorkom autodiefstal

Een simpel, maar effectief middel om autodiefstal tegen te gaan is om het kenteken in alle ruiten van de auto te laten graveren. Het kenteken zelf is redelijk gemakkelijk te vervangen. Maar het vervangen van een complete set ruiten vereist niet alleen vakmanschap, maar kost bovendien een hoop geld en moeite. Gegraveerde autoruiten vormen dus een fikse drempel voor de gemiddelde autodief. Niet wordt niets wordt kenteken graveren aanbevolen door onder meer politie en verzekeringsmaatschappijen als preventiemiddel tegen diefstal. Ook nieuwe en geavanceerde auto’s, die worden beveiligd door alarmsystemen en startonderbrekers, zijn niet immuun voor diefstal. Er wordt namelijk steeds vaker in woningen ingebroken om de autosleutels te bemachtigen. Ook voor deze auto’s heeft het dus nog steeds nut om het kenteken in de autoruiten te laten graveren.

Laat uw autoruiten graveren bij Legro Autoglas

Kenteken graveren is een van de meest effectieve middelen ter voorkoming van autodiefstal. Het graveren van uw autoruiten kan snel en is klaar terwijl u wacht. Handig als u bijvoorbeeld toch al een ruit moest laten repareren of vervangen: dan pakken we het graveren meteen even voor u mee. Maak een afspraak door contact op te nemen via de site of te bellen naar 013-8899013.

Copyright 2012 Xist-Online