A_sterretje_repareren_ruitherstel.jpgB_autoruit vervangen_vervanging_autoruiten.jpgC_autoramen_blinderen.jpg

Autoruit vervangen?

In zo’n 80% van de gevallen kan een voorruit gewoon gerepareerd worden. Bij de overige 20% is de beschadiging te groot en moet de autoruit vervangen worden.

Over het algemeen geldt dat een beschadiging tot een grootte van een muntstuk van 2 euro vervangen kan worden.Als de beschadiging groter is, moeten we meestal een nieuwe ruit plaatsen. Heeft u ruitschade en moet uw autoruit vervangen worden? Neem dan contact op voor een afspraak in de werkplaats of bij u op locatie.

Autoruit vervangen: kwaliteit

Legro Autoglas maakt alleen gebruik van originele ruiten. De ruiten zijn afkomstig van de leveranciers die ook aan de autofabrikanten leveren. Daarnaast gebruiken we bij de montage uitsluitend originele en hoogwaardige kit. Kortom, uw nieuwe ruit heeft dezelfde kwaliteit als de oorspronkelijke ruit. U krijgt dan ook een levenslange garantie op de montage!

Autoruit vervangen: de nieuwste technologieën

Moderne auto’s zijn vaak uitgerust met allerlei sensoren in de voorruit. Denk bijvoorbeeld aan licht- en regensensoren. Daarnaast hebben sommige modellen ook voorruitverwarming. Legro Autoglas is altijd op de hoogte van de laatste technieken op dit gebied. Na montage worden alle aanwezige sensoren weer aangesloten en zorgvuldig gekalibreerd. Zo bent u er zeker van dat alle snufjes nog precies zo werken als daarvoor.

Achterruit en zijruit vervangen

Bij beschadigde achterruiten en zijruiten is reparatie niet mogelijk en zullen de ruiten altijd vervangen moeten worden. Vooral bij inbraakschade is snel handelen noodzakelijk: u wilt uw auto immers niet met een ingeslagen ruit laten staan. Met de 24-uursservice van Legro Autoglas is de oplossing altijd bij de hand. En mocht het plaatsen van een nieuwe ruit niet meteen mogelijk zijn, dan maken we gebruik van een stevige en op maat gesneden lexaan noodruit.

Wat zijn de kosten?

Als u verzekerd bent tegen ruitschade, rekent uw verzekeringsmaatschappij bij ruitvervanging meestal een eigen risico. Gelukkig biedt Legro Autoglas u de maximale korting op uw eigen risico: dat steekt u dus mooi in eigen zak! Vraag bij ruitvervanging naar onze lopende actie. Ook als u niet verzekerd bent tegen ruitschade, is Legro Autoglas de beste keus. Dankzij een kleine bedrijfsvoering, bieden wij u namelijk altijd de scherpste prijs! Neem contact op voor een prijsopgave.

Probleemgevallen? Ja, graag!

Ruitvervanging bij bijzondere auto’s is zeker niet gemakkelijk. Montage vereist specifieke kunde. En vind zo snel maar eens een geschikte ruit voor een camper, een oude Amerikaan of een oldtimer. Wanneer écht vakmanschap is vereist, is Legro Autoglas in zijn element. We struinen voor u de autoclubs en verzamelaars af, checken forums en bellen rond. Nét zolang tot we de geschikte ruit vinden. Met onze uitgebreide ervaring zorgen we vervolgens voor een perfecte montage. Bijzonder voertuig of probleemgeval? Legro Autoglas helpt u graag verder!

Copyright 2012 Xist-Online